Artis Korea biasanya dikenali dengan wajah yang mulus dan comel. Maklum saja, tubuh seksi dan wajah lembut memang sudah menjadi ciri khas setiap artis korea.

Namun, disebalik wajah lembut itu, nampaknya ada yang berani tampil tanpa pakaian di depan lensa kamera ketika sesi fotografi. Nak tahu siapa? berikut beberapa artis Korea yang rela memperlihatkan bentuk indah tubuhnya di kamera.

1Yoon Eun Hye

Nama Yoon Eun Hye mulai dikenali di Malaysia setelah membintangi drama Princess Hours pada tahun 2007. Namun, siapa sangka pelakon wanita ini yang memulakan kariernya sebagai anggota girlband itu rela tampil tanpa busana di depan kamera. Yoon Eun Hye sempat terlihat tak menggunakan busana dalam sesi fotografi majalah di negaranya.

2Ga In

Sejak menyertai girlband Brown Eye Girl, Ga In memang sudah memiliki aura yang seksi. Dia juga rela tampil tanpa busana di depan kamera.

3Hyuna

Penampilan seksi dan nakal nampaknya sudah sebati dalam diri Hyuna. Selain memiliki suara yang bagus, bekas anggota girlband 4Minute itu juga memiliki tubuh yang ideal sebagai seorang wanita.

Wanita berusia 24 tahun itu rela mempamerkan tubuh seksinya di depan kamera. Seperti dalam album solonya beberapa waktu lalu, Hyuna terlihat hanya menutupi bahagian atas tubuhnya dengan sebuah buku.

4Jessica Jung

Jessica Jung mula dikenali ketika masih menjadi anggota girlband SNSD. Jessica rela tampil topless untuk sebuah majalah fesyen terkemuka. Dalam posenya, Jessica Jung terlihat menutupi bahagian payudara menggunakan kedua-dua tangannya.

VIAKapan Lagi
Artikel SebelumnyaKongsi Rezeki! Fizo Omar Beri Makanan Percuma Di Restorannya
Artikel SeterusnyaBekas Vokalis Chicago, Peter Cetera Bakal Adakan Persembahan Di Kuala Lumpur
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.