Suatu ketika dahulu Zila Seeron pernah dicekup oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan atas dakwaan berkhalwat dengan status isteri pelawak yang juga pelakon komedi, Along Cham.

Zila Seeron juga menjadi bualan hangat apabila membuka tudung manakala rambutnya diwarnakan perang.

Menurut laporan dari Harian Metro, Zila sekali lagi mengejutkan peminat apabila kembali mengenakan hijab. Ada yang menimbulkan banyak spekulasi sehingga mensyaki dia mempersendakan adab pemakaian tudung.

Walaubagaimanapun, Zila memohon orang ramai supaya mendoakan yang baik-baik padanya;

โ€œTolong doakan saya agar terus istiqamah dengan penampilan begini. Saya mohon maaf andai pernah mengguris perasaan ramai pihak.

View this post on Instagram

Morningg๐Ÿ˜˜

A post shared by ZilaSeeron1 (@zilaseeron) on

โ€œSebagai manusia yang kerdil di bumi Allah SWT ini, saya tidak lari daripada membuat kesilapan dan terima setiap yang berlaku dengan hati yang lapang.

โ€œTidak dinafikan sukar untuk saya melalui situasi yang membabitkan orang ramai, namun saya perlu cekal dan tabah,โ€ katanya.

Zila kini selesa dengan kehidupan solo dan masih belum merancang untuk berumah tangga semula. Fokus utamanya kini membina kerjaya nyanyian semula.

BACA  Isu Mahu Tukar Jantina : Ini Respons Dari Nur Sajat

Sumber Harian Metro

Artikel SebelumnyaJoy Revfa Merajuk, Lari Ke Luar Negara?
Artikel SeterusnyaVince Anggap Jaclyn Victor Penyanyi & Ibu Paling ‘Gila’
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.