Suatu kita dahulu, lagu-lagi nasyid pernah mencetuskan fenomena sehinggalah muncul banyak kumpulan nasyid baru ibarat cendawan tumbuh selepas hujan. Antara yang menjadi kegemaran Hangat.com adalah kumpulan nasyid Saujana.

Hampir kesemua penyanyi nasyid kumpulan Saujana terdiri dari pelajar-pelajar cemerlang. Kumpulan ini yang pernah popular suatu masa dahulu tetapi senyap kini mungkin kerana anggota kumpulan ini yang sibuk dengan pelajaran.

Salah seorang anggota nasyid kumpulan ini iaitu Khairul Idzwan Baharin yang dikenali kini Dr Khairul Idzwan Baharin dengan penampilan yang amat berbeza sekali berbanding dengan imej nasyid dahulu.

Mungkin beliau ingin meniru jejak langkah Faizal Tahir dahulu yang sebelumnya adalah penyanyi nasyid kumpulan Nirwana, tetapi jika Faizal Tahir muncul dengan imej rock manakala Khairul Idzwan Baharin muncul dengan imej lebih lembut pula.

Dr Khairul Idzwan Baharin tak kekok dengan imejnya sekarang berbanding dengan imej dahulu yang sering berkopiah. Namun siapa sangka kini beliau merupakan seorang Doktor. Difahamkan beliau memegang jawatan sebagai Pengarah Pegawai eksekutif, Cell Tissue Technology. Tonton video dibawah, Idzwan berbicara mengenai teknologi pemulihan kulit yang terbaru.

Artikel SebelumnyaDatin Sharifah Shawati Jumpa Jennifer Lopez di Las Vegas
Artikel SeterusnyaKecoh! Perut Datuk Boy Iman Jadi Bualan Netizen
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.