Seperti mana yang kita tahu Kristen Stewart memang dikenali sebagai salah satu aktres yang paling maskulin di dunia Hollywood. Sejak putus dengan Robert Pattinson, dia seakan-akan mengubah keseluruhan penampilannya mula dari cara berpakaian hingga gaya rambutnya.

Kisah 4 Artis Tampan Yang Ketagihan Adegan Seks Dalam Filem

Malah ketika dia sedang bercinta dengan Stella Maxwell, bintang PERSONAL SHOPPER ini tetap saja berdandan seperti seorang lelaki. Dan kali ini, salah satu kamera paparazzi kembali mengabadikan penampilan Kristen yang semakin tomboy dan mirip lelaki.

Lihat saja bukti ini dalam gambar dibawah. Di sanalah terlihat jelas jika Kristen benar-benar kehilangan sisi feminin dalam dirinya, membuat dia terlihat jauh lebih tomboy daripada sebelumnya.

10 Selebriti Tampil Berambut Pendek. Cantik Atau Tidak?

Muncul di salah satu sudut kota New York pada Rabu (15/11/2017) lalu, aktres berusia 87 tahun ini didandan super edgy. Bukat setakat muncul dengan mengenakan outfit boyish, Kristen juga menata rambutnya dengan gaya spike hair.

Kristen juga muncul dengan wajah tanpa makeup dan bekas eyeliner yang masih menghitam seakan menambah kesan gothic dari dalam dirinya.

Bukan perkara biasa apabila seoran wanita cantik boleh berubah jadi lelaki maskulin. Elaine Lye, seorang pemilik Gym dari Ipoh sudah berubah menjadi lelaki sepenuhnya malah terlihat lebih sado.

“Saya Bukan Transgender”- Elaine Lye, Pemilik Gym Dari Ipoh

Sumber DailyMail