Betuk ke dah hamil? Berita ini telah penjadi satu persoalan di kalangan selepas video yang dimuatnaik oleh Laudya Cynthia Bella di akaun Instagram-nya. Ia membuat video boomerang itu terfokus pada bahagian perutnya hingga membuat para netizen berspekukasi bahawa bintang filem ‘Surga yang Tak Dirindukan 2′ itu sedang hamil.

Hal itupun diperkuat dengan posting terbaru Engku Emran diinstagramnya ketika sedang bersama anak perempuannya Engku Aleesya menyaksikan filem ‘Star Wars: The Last Jedi’.

View this post on Instagram

The Last Jedi with my first child #3D

A post shared by In Safe Hands (@imkoombre) on

“The Last Jedi with my first child #3D,” tulisnya.

Hal tersebut dapat komen berbagai dari para netizen. Mulai dari ucapan selamat hingga bertanyakan kebenaran kehamilan isteri.  Oleh kerana itu Emran telahpun menutup ruangan komen. Mungkin manhu sedikit privasi dan tidak mahu diheboh-hebohkan.

View this post on Instagram

See u soon sayang ! 👧🏻♥️💋

A post shared by Laudya Cynthia Bella (@laudyacynthiabella) on

Bella dan Emran bernikah pada 8 September 2017 lalu. Selepas bernikah Bella memilih untuk tumpukan perhatian untuk menjaga anak dan suaminya dan jarang lagi tampil di kaca TV.

Sumber Hot Detik

Artikel SebelumnyaLagi Kes Sylvester Stallone Dituduh Perkosa Gadis Bawah Umur
Artikel SeterusnyaKerana Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin, Zera Zamri Dimaki Peminat
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.