Bercuti sempena menyambut Tahun Baru memang sudah dinanti-nanti oleh ramai orang, tak terkecuali para selebriti Tanah Air.

IKLAN

Ramai selebriti yang memilih menghabiskan masa bercuti Tahun Baru di negeri orang bersama keluarga dan orang terdekatnya. Dari yang memilih negara jiran hingga sampai ke Eropah.

Awal Ashaari dan Scha Alyahya Di Eropah

Salah satu selebriti yang memilih menghabiskan bercuti selepas Tahun Baru di luar negeri adalah Awal Ashaari dan Scha Alyahya bersama keluarganya.

Diketahui Awal dan Scha bercuti di beberapa buah negara di Eropah termasuk London dan Paris. Dan yang lebih menarik perhatian adalah gaya pasangan ini bercuti dan dikongsi dalam Instagram mereka. Memang Meletop!

View this post on Instagram

Eiffel I'm in love. #schawal

A post shared by Awal Ashaari ยฎ (@awalashaari) on

Hangat.com lihat kedua-duanya nampak begitu mesra seperti pasangan yang baru berkahwin. Nak tengok? Jom lihat lima gaya Awal dan Scha saat bercuti di Eropah seperti dirangkum oleh Hangat.com dari akaun Instagramnya.

BACA  Faizal Tahir Menelefon Wanita Berniat Nak Bunuh Diri. Ini Jadinya!

Hangat.com melihat keduanya nampak begitu mesra dengan bertentang mata malah bercium saat menghabiskan waktu di Eiffel Tower, Paris.

Awal turut menulis pada muatnaik gambar dengan kata-kata romantik ini.

“This is her everytime I want to be extra romantic.ย #schawal”

Kemesraan pasangan yang sudah memiliki seorang anak iniย  seperti baru bercinta, betul tak?

Sumber Instagram Awal Ashaari