Amboi! Nampaknya jutawan kosmetik ini seperti nak menunjuk bahagian ‘aset’ mantap dia tu untuk tatapan orang ramai.

IKLAN

Siapa lah yang tak kenal dengan usahawan yang semakin mencipta nama dan dikenali ramai, Safiey Illias ni kan. Selain nama Sajat, Safiey bukan lah satu nama yang asing lagi dikalangan rakyat Malaysia.

Safiey terlihat lebih berani di media sosial, lihat sahaja video menggiurkan yang baru dimuat naik Safiey di akaun Instagramnya, bukan main seksi lagi. Safiey seperti sengaja mendedahkan bahagian punggung bagi membuktikan lentikkan punggungnya adalah semula jadi. Selamba jer kan?

Namun, keseksian Safiey ternyata ‘memakan diri’ apabila gambarnya ‘melentik’ sakan di Instagram mengundang kritikan netizen lagi-lagi ia berlaku di bulan Ramadan.

BACA  Sissy Iman Dianggap Saingan Aisyah Aziz? Ini Penjelasannya

Safiey menjadi sebutan tidak lama dahulu kerana keputusannya untuk berhijrah daripada seorang maknyah untuk kembali ke pada fitrah. Malah, keputusannya itu disambut baik dan disokong penuh seluruh rakyat Malaysia hingga menjadi viral.

Namun, penghijrahannya tidak bertahan lama apabila kini Safiey mengakui dirinya telah kembali menjadi pondan dan telah penat untuk menjadi baik.

Artikel SebelumnyaAishah Beryukur Penantian 8 Tahun Akhirnya Dikabulkan
Artikel SeterusnyaTajuk Filem Avengers 4 & Trailer Captain Marvel Diumumkan Minggu ini
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.