Peminat mengetahui bahawa penyanyi Mila Jirin sedang giat mengusahakan perniagaannya yang berasaskan katering dan butik perkahwinan. Malah lebih membanggakan, perniagaannya itu semakin berkemnbang maju dan antara yang popular di Malaysia.

IKLAN

Suami Buat Kejutan Hadiahkan Kereta Mewah

Bagi menghargai kegigihannya itu, suami Mila telah membuat satu kejutan dimana dia telah menghadiahkan penyanyi itu sebuah kereta mewah berjenama Mercedes-Benz S 400L AMG. Hangat.com difahamkan kereta tersebut berharga lebih dari setengah juta dan pemberiannya itu diberi kerana ingin merealisasikan impian Mila. Perkongsian tersebut dibuat Mila menerusi Instagram nya.

Bermula Dengan Gurauan

Menurut Mila, dia begitu gembira tidak terkata kerana mereka sekadar bergurau mengenai kereta impiannya itu.

View this post on Instagram

"HADIAH dari MENTOR a.k.a Suami tercinta" – Gembira tak terkata! Walau pada awalnya saya berfikir en suami hanya bergurau senda 2 hari lepas🀣…. . . Saya bertanya : "Kenapa hadiahkan saya kereta ni??" Jawap en suami "This is your dream car…and as a rewards for your achivement & effort to our business" . . Saya bertanya lagi : "Siapa nak drive kereta ni??" Jawap en suami " Driver lah takkan you 🀩" HAHAHA.. . . #Allahuakbar, segala nikmat ini milik ALLAH…Alhamdulillah, terima kasih @isz_mustapha for this GIFT…you know…u and Arif is the BEST GIFT for me and nothing can beat that 😁 #SweetTakSweetTak?? HAHAHA . . Insya Allah moga Allah sentiasa memberi kekuatan & pertunjuk buat saya dan suami untuk mengemudi keluarga besar BIZMILLA.. . . @bizmilla_catering @bizmilla_insya_hall_kl @bizmilla_amza_hall_kajang @bizmilla_trading @thebridalfactory

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin) on

Namun selang dua hari selepas itu, impiannya menjadi realiti yang diberikan padannya atas usaha dan pencapaian perniagaannya selama ini. Rata-rata peminat menyifatkan Mila sebagai seorang isteri yang bertuah kerana mempunyai suami yang begitu baik dan menyokong kerjayanya.

BACA  Tuah Alif Satar, Kini Menjadi Duta Jenama Audio Terkemuka