Pada zaman era 2020 ini, internet telah menjadi sesuatu yang wajib untuk setiap manusia yang ada dalam dunia ini. Seperti biasa di dalam internet terdapat pelbagai informasi mahupun baik ataupun buruk. Internet juga memudahklan kita untuk mengetahui berita, gossip dan juga cerita terbaru tentang artis kesukaan kita.  Tetapi jika kita terus menggali lebih mendalam tentang kehidupan peribadi mereka, internet akan memaparkan anda dengan sejumlah skandal dan rahsia artis kesayangan anda yang akan membuat anda terkejut.

IKLAN

Dari Bipasha Basu hingga Shiney Ahuja dan Shahid-Kareena, ada beberapa pelakon Bollywood yang terlibat dalam skandal seks. Skandal ini bukan hanya mengejutkan industri Bollywood, malah ia telah menjadi sejarah hitam dalam kehidupan mereka. Mari kita lihat skandal seks terbesar di Bollywood.

BACA  Netizen Cemburu! Jovian Mandagie 'Belanja Selfie' Bersama Justin Bieber

1Shiney Ahnuja 

Kita imbas kembali pada tahun 2009, satu laporan polis telah dilaporkan terhadap pelakon kacak ini di atas tuduhan merogol di kediamannya. Shiney Ahuja ditangkap dan dihukum penjara selama tujuh tahun kemudian dibebaskan tanpa diikat jamin.

Kerjaya seninya hancur selepas kejadian itu. Dia membuat comeback di layar perak dengan filem yang bertajuk ‘Welcome Back’.

3Kareena Kapor dan Shahid Kapoor

Suatu ketika dahulu, Shahid dan Kareena adalah pasangan Bollywood yang paling digemari dan popular. Namun sebuah video pasangan ini telah tular di internet di mana mereka berdua kelihatan bercumbu. Malah turut beredar satu lagi video di internet di mana Kareena dilihat melakukan aksi lucah.

4Ashmit Patel & Riya Sen 

Klip video mereka yang tular sekitar tahun 2007. Kes skandal itu  adalah antara skandal seks paling terkenal Bollywood. Dalam klip itu, mereka dilihat bercumbu dengan aksi yang sangat ghairah.