Gara-gara memuat naik gambar bersama insan tersayang di dalam kereta mewah yang dipandu, Ruhainies bertelegah dengan netizen kerana dakwaan mata duitan selepas meninggalkan komen membidas kembali dakwaan terbabit.

Khabarnya, ada netizen menyatakan hanya wanita malas sahaja akan mencari lelaki kaya untuk menyara hidup, sekaligus menaikkan kemarahan Ruhainies. Dengan sinisnya Ruhainies meminta pinjaman duit kepada individu tersebut.

“I’m too lazy too work. Can I loan some money from you my independent woman? I bayar ansur-ansur or exchange our car ke,” tulisnya membidas kenyataan netizen menggelarnya ‘gold digger’.

Bagaimanapun komen Ruhainies itu nampaknya sudah dipadam, dan hanya tinggal komen-komen sesama netizen bertelagah mengenainya. Ada juga memerli adakah Ruhainies akan jatuh cinta andai lelaki itu memandu kereta Viva?

Tidak leret melayan komen netizen, Ruhainies kemudian memuat naik gambar lain dengan kepsyen positif, seolah ingin mengendahkan cakap-cakap orang dan mahu terus gembira dengan pandang ke depan.

BACA  [GIVEAWAY] Tayangan Perdana Filem Triller Aksi– Cold Pursuit

Mungkin peminat cemburu dengan kriteria teman lelaki Ruhainies dapat, bukan sahaja tampan malah kaya pula tu. Memang bertuah sesiapa saja yang mempunyai teman lelaki seperti ini, husband material dikatakan! Hangat.com pun nak husband material macam tu. ;p

SUMBERInstagram Ruhainies
Artikel SebelumnyaPengakuan Penyesalan Fattah Amin Berkahwin Dengan Nur Fazura?
Artikel SeterusnyaPenampilan Khas Najib Razak Dalam Drama Siri Terkenal Korea!
Konsert, Muzik, Filem dengan hidupku umpama "bila bunyi bersatu kau milikku!"