Gara-gara Kecaman Netizen Yang Berterusan, Aliff Syukri Perolehi RM53k

1.0K

Penyanyi dan usahawan kontroversi Datuk Aliff Syukri terkejut menerima RM53,000 dari Google Malaysia baru-baru ini. Alif berjaya memperolehi memperolehi wang tunai yang datangdari blognya (www.abangterlajaklaris.my) dan saluran YouTube, TV Terlajak Laris.

IKLAN

Untuk pengetahuan saluran YouTube-nya yang mempunyai hampir 340,000 pelanggan. Malah video-videonya telah menarik perhatian beribu-ribu komen dari netizen yang mengecam dan ada yang memberi pujian.

Dalam video yang disiarkan di saluran baru-baru ini, AliffΒ  masuk ke pejabat dengan bangganya membawa sampul surat yang mengandungi wang tunai dan berkongsi berita gembira tersebut bersama isteri dan isteri, Datin Nur Shahida Mohd Rashid.

“Terima kasih kepada Google Malaysia kerana memberi ganjaran kepada saya dengan wang ini, terima kasih kepada semua yang memberi kritikan berterusan yang sering saya terima”- katanya

Beliau kemudiannya berjalan di sekitar pejabat yang menyerahkan nota RM50 kepada kakitangannya.

BACA  [GAMBAR] Percutian Romantik Aiman Hakim Sempena Hari Kelahiran Zahirah Macwilson
Artikel SebelumnyaElla Perjelaskan Isu Dikurniakan Pingat Datuk
Artikel SeterusnyaWow!! Diskaun 40% Tiket BLACKPINK Live Di Malaysia!!
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.