Sejak kebelakangan ini pelakon popular Zul Ariifin giat menjalankan aktiviti kecergasannya bagi mengekalkan tubuhnya terus ‘Sado’. Selain sebagai seorang aktor dan model, Zulariifin ternyata menggemari beberapa aktiviti kecergasan yang lain seperti latihan seni mempertahankan diri campuran atau dikenali dengan nama seni mempertahankan diri campuran (MMA). Jadi tak hairanlah, tubuh Zul Ariffin sekarang semakin sasa yang membuatkan ramai gadis terpesona.

Di akaun Instagram peribadinya @zul_ariffin, Zul Ariifn kerap berkongsi foto ataupun videonya ketika sedang melakukan latihan ini, termasuk saat latihan fizik yang membuatkan tubuhnya semakin terlihat berotot seperti sekarang ini. Jom lihat beberapa foto Zulariffin saat jalani latihan ini.

Sebenarnya, Zul Ariffin giat menjalani latihan ini demi menjayakan sebuah filem berjudul Sangkar. Bergandingan dengan Remy Ishak, filem ini akan menemui penonton pada Mei 2019. Dikhabarkan filem ini mengetengahkan paparan kegiatan ekstrem yang menggabungkan elemen seni pertahanan diri campuran atau Mixed Martial Arts (MMA). Mesti ramai tak sabar nak tonton filem ni kan?

Artikel SebelumnyaIbu Restui Hubungan Zahirah Macwilson Bersama Aiman Hakim Ridza
Artikel Seterusnya[REVIEW] Plot Twist Yang Hebat! Filem Heilstatten Beri Impak Pada Anak Muda
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.