Nama Noniswara bukanlah asing dalam dunia lakonan. Mesra disapa dengan panggilan Nonis, dia juga sehingga kini masih aktif berlakon. Selain drama Cinta Bukan Kristal, Noniswara turut membintangi drama, Cintaku Di Bumi Izmir.

Menerusi perkahwinan pertamanya, pelakon terbabit dikurniakan tiga cahaya mata, Naveer Mihshon Zakaria, 24, Nur Erysha Emyra, 19, dan Nazeer Danish, 11. Anak keduanya, Erysha, difahamkan sedang menuntut di sebuah universiti.

Tak dinafikan memang cantik anak gadis Nonis ini. Tidak hairanlah kalau menjadi tumpuan netizen. Korang tengok muka dia ada iras-iras siapa? Macam ibunya juga kan?

BACA  Haneesya Hanee Dikecam Gara-Gara Kelihatan Terlalu Matang

Tak percaya? Jom layan foto-foto Erysha.

Pada tahun lepas, Erysha berjaya meraih keputusan cemerlang 9A dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Erysha sememangnya ada merancang untuk mengikuti kursus dalam bidang perakaunan di universiti tempatan terlebih dulu sebelum melanjutkan pengajian ke United Kingdom.

Artikel SebelumnyaRahsia Disebalik Lukisan Tatu Di Bawah Payudara Rihanna
Artikel SeterusnyaPriyanka Chopra Didakwa Penipu Besar, Ini Respon Joe Jonas & Sophie Turner
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.