Jika dalam dunia politik kita melihat situasi lompat parti melibatkan sesetengah ahli politik, kalau dalam dunia hiburan, ada juga selebriti yang mengubah haluan atas pegangan politik. Namapun negara demokrasi, artis pun rakyat negara juga untuk memilih pemimpin mereka, itu bukan menjadi isu!

View this post on Instagram

Assalamualaikum Warahmathullahi Wabarakathuhu..Salam Weekend 🙏🏻📿 Sahabat yang dirahmati Allah, . Jom beramai-ramai kita bersama saya sertai program "Port Dickson Coastal Cleanup Day" bersama Dato’Seri Anwar Ibrahim (Ahli Parlimen Port Dickson). Program pembersihan pantai ini merupakan acara yang julung kali diadakan di Port Dickson.🏖🧹🧺 . Butiran adalah seperti berikut: . Tarikh: Sabtu, 29 Disember 2018 Waktu: 8.00 pagi Lokasi: Pantai Cahaya Negeri. No.5, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan https://maps.app.goo.gl/RQMNj . Sila sebarkan kepada semua. Kita jumpa di sana!🗣📲 . T I M E T O C L E A N U P X C S R #CleanUpPD #PantaiPortDickson #anwaribrahim #datoserianwaribrahim #csr #aic @anwaribrahim_my @aicmalaysia @imantang75 @awirafael @therealatikahsuhaime @jasminhamidjh @shiqinkamalofficial

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Menerusi instagram Sharnaaz Ahmad, dia dilihat mengajak orang ramai untuk sertai  program “Port Dickson Coastal Cleanup Day” bersama Dato’Seri Anwar Ibrahim (Ahli Parlimen Port Dickson). Program pembersihan pantai ini merupakan acara yang julung kali diadakan di Port Dickson.

BACA  Gara-Gara Bertudung Di Kelantan, Nur Sajat Bakal Disaman?

Di sebalik sokongan yang ditunjukkan oleh Sharnaaz terhadap Anwar Ibrahim, agak melucukan tatkala melihat akaun anaknya bernama @jebatjayden telah meninggalkan komen ini.

Sharnaaz seperti telah terkantoi, selama ini dia menyokong parti DAP, sebuah parti yang majoritinya disokong oleh orang bukan melayu. Tapi persoalannya, memandangkan anaknya masih kecil, siapa agaknya yang mengendalikan akaun Instagram @jebatjayden ini ya? hmm..

Artikel Sebelumnya[VIDEO] Detik-detik Pentas Band Seventeen Diserang Tsunami
Artikel SeterusnyaRaja Ilya Kini Bergelar Isteri Kepada Jejaka Warga Australia
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.