Usahawan muda Datin Vivy Yusof dan suaminya kini menjadi topik perbualan hangat dikalangan netizen apabila gambar yang dimuat naik menerusi laman instagram beliau undang kontroversi. Gambar yang menunjukkan aksi cium bibir Vivy dan suami mendapat perhatian apabila segelintir peminatnya menyifatkan ia tidak sesuai dipamerkan.

Tindakan itu mengundang rasa kurang senang netizen kerana pasangan berkenaan melakukan aksi tersebut secara terbuka dan ia tidak melambangkan cara Islam dengan meraikan tahun baru.

Tak Salah Pun Suami Isteri Berciuman

Bagi kami tidak salah untuk seorang isteri memberikan ciuman cinta serta kasih sayang kepada suaminya asalkan perbuatan mereka tidak bercanggah dengan agama islam

Lepas ini, harap tiada lagi pihak yang salah faham dan terus mengkritik. Yang menegur tu kadang-kadang merasakan diri mereka itu sempurna dan tidak pernah buat silap. Kalau hendak mencari kesalahan orang lain tu memang laju, acah-acah alim jer!

Artikel SebelumnyaKecoh! Kai EXO & Jennie Blackpink Dilaporkan Sedang Hangat Bercinta
Artikel SeterusnyaNampak Buruk? Wajah Baharu Buletin Utama TV3 Dikritik
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.