Umum sedia maklum bahawa pelakon terkenal Emma Maembong, telah memutuskan untuk kembali tidak bertudung lagi. Menerusi pengakuan eksklusif yang dimaklumkan kepada BH Online, Emma atau Fatimah Rohani Ismail bagaimanapun mengakui tindakannya itu adalah kekhilafan daripadanya.

Beberapa jam yang lalu, Emma telah memuatnaik sekeping gambar tidak bertudung malah terlihat tersenyum bersama keluarga di Instagramnya. Hal ini telah menjadi bualan netizen di ruangan komen dan mempersoalkan tindakannya itu. Ramai yang kecewa kerana Emma kelihatan sangat cantik dan sopan apabila berhijab.

Apa kata netizen?

Hakikatnya, netizen ni pandai menegur dan sangat suka isu-isu begini sedangkan diri sendiri pun belum tentu elok. Memang lajulah nak kecam dan lontarkan kata-kata kesat. Namun setakat ini, dari komen-komen yang ditinggalkan, tiada sebarang ulasan atau respon daripada Emma ataupun ahli keluarganya. Apa-apa pun kita doakan yang terbaik sahaja.

BACA  Perkongsian Fazley Yaakob Untuk Kurus Buat Netizen Kagum!
VIABH Online
Artikel SebelumnyaSekali Lagi, Kendall Jenner Tampil ‘Berbogel’ Dalam Majalah Vogue
Artikel Seterusnya‘Yang Penting Hati Kena Bersih”- Michael Ang Sokong Keputusan Emma Maembong
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.