Penampilan seseorang boleh berubah drastik jika dibandingkan dengan masa remaja atau beberapa tahun sebelumnya. Perbezaannya dalam berbagai-bagai aspek termasuk perubahan berat badan, kerana make up, atau mungkin setelah menjalani pembedahan plastik.

Seperti yang dialami 14 artis Korea Selatan berikut ini. Mereka mengalami perubahan wajah drastik sehinggakan wajah mereka hampir tak kenal. Siapa di antara mereka?

1Dulu Yuri SNSD nampak berbeza ya dengan sekarang

2Masa zaman sekolah, aktris Kim Sa Rang ini langsung tak sama dengan wajah sekarang. Aneh kan?

3Isteri Taeyang, Min Hyorin mengalami perubahan wajah yang drastik jika dibandingkan dengan wajah yang dulu.

4Ada agaknya perubahan drastik Sunhwa eks Secret ni ya?

5Beginilah penampilan Kyuhyun Super Junior sewaktu sebelum jadi penyanyi  terkenal

6Boleh tak anda cam wajah Doojoon HIGHLIGHT dari gambar lama ini?

7Lay EXO waktu masih remaja ternyata sama sekali tidak mempunyai deria tarikan.

8Dah macam ketua pengawas. Aktres Kang Sora tampil begitu berbeza, mesti banyak buat pembedahan ni!

9Park Min Young dulu dan sekarang seperti dua orang yang berbeza ya

10Lee Min Ho dulu pun tak sekacak sekarang, jauh berbeza bentuk wajahnya!

11Susah betul nak cam gambar masa lama Jinwoo, Winner ini

12Transformasi besar juga ditunjukkan oleh TOP Big Bang

13Kwanghee ZE:A terang-terangan mengaku menjalani prosedur pembedahan plastik demi sekacak sekarang.