Pelawak terkenal Nabil Ahmad dahulunya pernah dikecam netizen gara-gara foto beliau sedang bercumbu dengan isterinya yang dimuat naik di akaun Instagram milik seorang jurugambar profesional. Nabil yang mempunyai urusan kerja di Venice, Italy itu pergi bersama isterinya.

Namun kecaman dari netizen ini langsung tidak diambil peduli oleh Nabil, lebih-lebih lagi bila makcik bawang yang lebih-lebih dalam ruangan komen. Terbaru, sebuah gambar mereka bercium sekali lagi tular di media sosial dan undang komen negatif dari netizen.

Gambar isterinya, Nazirah Ayub, cium di pipi Nabil yang tersebar di internet bukan datang daripada laman sosial miliknya. Foto terbabit dimuatnaik oleh jurugambar profesional dan dimuatnaik di akaun Instagram.

Seakan lali dengan gosip dalam industri hiburan tanah air, pelawak dan pengacara Gegar Vaganza ini tenang berdepan isu tersebut. Cium suami sendiri bukan suami orang lain.

0
like
0
love
0
haha
0
wow
0
sad
0
angry

Komen Anda

Previous articleKecoh! Zip Seluar Khai Bahar Terbuka Ketika Di Pentas
Next articleSiapa Sangka, 5 Selebriti Timang Cahaya Mata November Ini
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.