Berita baik untuk anda pengguna internet tegar kerana Xpax telah melancarkan pakej baru, sesuai untuk anda yang betul – betul layari internet secara maksimum.

4 Penggunaan Aplikasi Dalam 1 Harga

Jika anda kerap menggunakan WhatsApp, WeChat, Facebook Messenger dan Twitter, anda patut dapatkan plan ini kerana dengan hanya RM1 anda boleh layari 4 aplikasi ini dimaman – mana sahaja!

Sesuai Untuk Travel!

Plan yang dinamakan Xpax 1-Day Basic Internet Pass ini sesuai untuk anda yang ingin travel dimana penggunaan meliputi 9 negara Asean iaitu Vietnam, Thailand, Myanmar, Indonesia, Singapore, Brunei, Cambodia, Laos dan Philippines. Dengan ini anda boleh berhubung dengan yang tersayang bila – bila dan dimana juga anda berada.

Untuk melanggan, taipkan “BASIC ROAM” dan hantar ke 28882 atau dial *118# atau langgan sahaja di aplikasi Xpax. Bagi yang inginkan data tambahan dan plan lain. Xpax juga tawarkan beberapa pakej yang anda boleh gunakan untuk roaming di luar negara.

1-Day Social Roam Pass hanya RM10 sehari – 1GB Social Media Access (WhatsApp, Twitter, WeChat + 500MB Hi-Speed Internet kuota) di 10 negara termasuk India, Japan, Taiwan dan banyak lagi.

1-Day Internet Pass hanya RM38 sehari – sehingga 500MB data kuota melebihi 160 negara

0
like
0
love
0
haha
0
wow
0
sad
0
angry

Komen Anda

Previous articlePenampilan Terbaru Juhi Chawla Macam Anak Dara!
Next articleRaja Ilya Bakal Jadi Isteri VIP ? Ini Penjelasannya
Khai Azfar
Writes to Express Not to Impress