Kiesha Alvaro, anak Pasha Ungu yang kini terkenal dengan lakonannya dalam drama sinetron, baru-baru ini membuat netizen terkejut. Apakan tidak, dia telah mempamerkan sebuah foto romantis dengan seorang kekasih. Padahal, usianya baru berusia 13 tahun.

Nunggu makanan dateng.. Lapeer….

A post shared by Kiesha Alvaro (@kiesha.alvaro) on

Dalam sebuah foto yang dimuatnaik di Instagram peribadinya, baru-baru ini, Kiesha Alvaro terlihat sedang memotong sebuah kek hari jadi. Seorang perempuan di sampingnya terlihat tersenyum bahagia.

Rupanya, ketika itu adalah hari ulang tahun kekasih yang bernama Mutiara Jasmine. Dalam kapsyen di foto itu, anak sulung Pasha Ungu itu pun mengungkap kalimat manis, serta doa untuk hubungannya berkekalan dengan kekasih hatinya

“Celebrating Mutiara’s 13th birthday..@mutiiarajasmine Semoga Panjang Umur Sehat Selalu dan Semoga langgeng buat kita. HBD my Muti,” tulis Kiesha Alvaro.

#latepost @mutiiarajasmine . otw ke Anyer nih… Macet… Syuting Jeany dan Soun Miun @coconutisland resort Carita

A post shared by Kiesha Alvaro (@kiesha.alvaro) on

Gambar tersebut dihujani komen dengan penuh rasa kehairanan. Ruangan komen gambar itu terus dibanjiri tanggapan negatif netizen. Ada netizen yang menyatakan bahawa foto itu adalah salah satu hal kurang baik yang merisaukan.

Sumber Detik

0
like
0
love
0
haha
0
wow
0
sad
0
angry

Komen Anda

Previous articlePelakon Lelaki Popular Hamilkan Kekasih Anak Luar Nikah
Next articleKisah Sebenar Lan Pet Pet Ini Buat Netizen Sebak
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.