Rata-rata hari ramai rakyat Malaysia mengenangkan kemangkatan anakanda keempat Sultan Johor, Sultan Johor Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar dan Permaisuri Johor Raja Zarith Sofiah Sultan Idris, Almarhum Tunku Abdul Jalil Iskandar, yang genap dua tahun, hari ini.

Tidak ketinggalan juga selebriti yang baru sahaja mengikat tali pertunangan, Shila Amzah. Menerusi Insta Story yang dimuatnaik, Shila meluahkan rasa sedih di atas pemergian Tunku Jalil dan meninggalkan kata-kata yang membayangkan mereka berdua pernah bercinta.

“Dia seorang sangat baik hati, kami tidak pernah bergaduh, namun jodoh bukan milik kami, saya tidak boleh bayangkan jika dia pergi selamanya ketika kami bersama (berkahwin). Mungkin saya tidak dapat meneruskan kehidupan” katanya dalam tulisan Bahasa Inggeris

Shila turut memuatnaik screenshot perbualannya di Whatsapp di mana Almarhum Tunku Jalil ada mengungkap bahawa dia masih sayangkan Shila.

BACA  Kantoi Nak Kahwin? Shila Amzah Bongkar Status Fasha Sandha

Almarhum Tunku Abdul Jalil mangkat pada usia 25 tahun di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru akibat kanser hati, pada 5 Disember 2015 dan jenazah Almarhum dimakamkan di Makam Diraja Mahmoodiah.

Adakah Shila benar-benar pernah bercinta dengan Alamarhum sehingga pernah merancang untuk berkahwin?

Kami di Hangat.com turut menzahirkan ucapan takziah dan Al-fatihah kepada seluruh kerabat Diraja Johor.

Komen Anda

Previous articleRita Rudaini Bengang Kenyataan Diputar Belit Portal Swasta
Next articleTidak Sengaja! Ika Nabella Mohon Maaf
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.