Perompak ni tersilap pilih mangsa apabila wanita yang menjadi sasarannya memaksanya untuk berbogel dan berlari di jalan di Colombia.

rob1

Video berdurasi 2 minit 37 saat yang kini viral di media sosial memaparkan mangsa yang merupakan seorang wanita memegang rambut perompak berkenaan selepas cuba merompak wanita itu.

Perompak berkenaan mengunakan pisau sebagai senjata untuk merompak.

rob2

Selepas wanita berkenaan berjaya menepis senjata yang dibawa perompak itu, dia menjerit dan menampar perompak berkenaan beberapa kali sebelum memaksa perompak terbabit menanggalkan pakaian.

rob3

Mungkin kerana takut, perompak terbabit akur dan menanggalkan pakaian hingga terpaksa menutup kemaluannya dengan tangan.

Perompak itu turut dipaksa melutut dan disaksikan oleh orang ramai yang melalui jalan berkenaan yang dipercayai di Bogota, Colombia.

rob4

Aksi penamat drama berkenaan ialah perompak berkenaan terpaksa melarikan diri dalam keadaan bogel sambil menutup kemaluannya di tengah-tengah kesibukan jalan raya di Bogota itu.

Nampaknya perompak yang ‘sangat malang’ itu tersilap pilih mangsa.

Sumber

0
like
0
love
0
haha
0
wow
0
sad
0
angry

Komen Anda

Previous article8 Fakta Menarik Tentang Madu Lebah
Next articleLelaki Ini Ketagih Cipta Rekod Dunia
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.